Rólunk mondták…

Fairplaytrade.hu webáruház megújítása során teljes webdesign készítése, sitebuilding, webfejlesztés Shoprenterben

Fairplaytrade.hu

Cseke Máté – Fair Play Trade Kft.

“Honlapunk megújítására az Alfa design csapatát kértük fel. Konkrét elképzeléseink mellett nyitottak voltunk arra, hogy ötleteikkel, ajánlásaikkal színesítsék és modernizálják az oldalunkat, amit egy cseppet sem bántunk meg, hiszen az elkészült oldal magáért beszél, mellyel 100%-ban elégedettek vagyunk. A közös munka alatt mindig készségesek és segítőkészek voltak, a legapróbb kéréseinket vagy észrevételeinket is hamar orvosolták. Külön köszönet, hogy a Google Analytics és Search Console megfelelő használatára egy gyorstalpalót is készséggel tartottak! Jó szívvel ajánljuk az Alfa design csapatát!”

Kesekollok.hu webdesign és webfejlesztés alfa design

Kesekollok.hu

Nagy Attila – NN Orvosi Műszer és Finomacéláru Kft.

“Az Alfa Design azok kevesek közé tartozik, akik igazán értik a dolgukat – megbízható profi csapat.
Komplett weboldalkészítést bíztunk rájuk, és az elvártakon felül teljesítettek. Minden apró részletre maximálisan figyelnek, amit nem csak megvalósítanak, de tanácsokkal és ötletekkel is ellátnak, mindezt költséghatékonyan.
Csak ajánlani tudom őket! Maximálisan meg vagyunk elégedve! Még biztosan dolgozunk együtt.”

Myrobalanmed.com webáruház megújítása során webfejlesztés, design testreszabása, új funkciók leprogrogramozása.

Myrobalanmed.com

Szabó Andrea – myrobalanmed.com

“Az Alfa Designt konkrét grafikai tervvel a “kezünkben” kértük fel webáruházunk kivitelezésére, ami nyilvánvalóan nem könnyítette a munkát. De minden akadályt leküzdve gyorsan és rugalmasan vették az akadályokat. A végeredménnyel és a munkához való hozzáállással is elégedettek vagyunk.
Szerintem dolgozunk még együtt! 🙂
Szívesen ajánlom őket!”

Z-press.hu webfejlesztés

Z-press.hu

Z-Press Kiadó Kft

„A webáruházunk design programozásával bíztuk meg az Alfa Design csapatát, mely tökéletes választás volt. A végeredmény szemet gyönyörködtető lett. A projekt teljes folyamatában profi kommunikáció, kreativitás és szakértelem volt jelen. Az apró dolgokra és a határidőkre is maximális figyelmet fordítottak. Nagyon köszönjük ezt a szuper közös munkát!”

dekorplaza webáruház webdesign és webfejlesztés

Dekorplaza.hu

Bernáth Roland – DekorPlaza.hu

“Az Alfa Design csapata a cégünkkel szorosan együtt dolgozva a saját igényeink szerint építette fel az oldalunkat.
Nagyon profi csapat, nem csak a dizájn részéhez értenek, de a marketing, eladás és az online értékesítés  összes területén nagy tapasztalattal rendelkeznek!
Biztosan együtt fogok még velük dolgozni a jövőben! Köszönöm a munkátokat!”

vtacimpex.hu design és programozás

Vtacimpex.hu

V-TAC IMPEX Kft.

“Az Alfa Design cégfilozófiája, hogy mindent úgy készítenek el, mintha saját maguknak csinálnák, szem előtt tartva természetesen a megrendelő kéréseit és igényeit. Közös munkánk során ez a gyakorlatban is érezhető volt. Nemcsak design-ban, hanem az e-kereskedelemben és annak komplex folyamataiban is naprakészek, ezért bátran ajánljuk őket.”

Káplár Fatelep Kft. webfejlesztés

Káplár Fatelep Kft.

Káplár Kornél, ügyvezető – Káplár Fatelep Kft.

“Cégünk 3 webshopjának és 1 weboldalának átalakításához kértem fel az Alfa Designt.
Az elvégzett munkájukkal, a hozzállásukkal maximálisan elégedett voltam, az egész több hónapos munkafolyamat alatt! Minden részletre, lekiismeretesen odafigyelnek.
Bátran ajánlanám, és már ajánlottam is őket másoknak!”

exploredebrecen-velemeny

Exploredebrecen.com

Erdei Nóra – ExploreDebrecen.com

“Az Alfa Designnal arculat-, weboldal- és szórólap tervezés-kivitelezés kapcsán dolgoztam együtt. Gördülékenyen ment a közös munka, az elképzeléseimet gyorsan megértették és maximálisan teljesítették. Megbízható, profi csapat. Kéréseimet nemcsak megvalósították, de kreatív ötleteikkel még jobbá és trendibbé tették azokat, mindezt időben és költséghatékonyan. Máskor is fogok velük dolgozni.”

visitdebrecen.com weboldal fejlesztése

Visitdebrecen.com

Debrecen Turisztikai Ügynökség Kft.

“Turisztikai weboldalunk elkészítésével bíztuk meg az Alfa Design csapatát. Elképzeléseinket azonnal megértették, sok hasznos, gyakorlati tanáccsal, kreatív ötlettel segítettek bennünket. A munka és a kommunikáció gyorsan és gördülékenyen ment köztünk, mindenre azonnal reagáltak, ha kértünk tőlük valamit, és a projekt lezárását követően is készséggel álltak rendelkezésünkre, ha segítségre volt szükségünk. A közös munkával és a végeredménnyel is maximálisan elégedettek vagyunk! Profi csapat!”

Zsuzsi Erdei Vasút webdesign és webfejlesztés

Zsuzsivasut.hu

Zsuzsi Erdei Vasút Nonprofit Kft.

“Az Alfa Design megbízható profi csapat. A honlapunk tervezése kapcsán dolgoztunk együtt. Az elvégzett munkájukkal a hozzáállásukkal maximálisan elégedettek voltunk.Több hónapos munkafolyamat volt és profi módon, lelkiismeretesen, segítőkészen odafigyeltek minden részletre. A munka és a kommunikáció gyorsan és gördülékenyen ment köztünk.
Elégedettek vagyunk a munkájukkal! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.”

Tokotakarok.hu webáruház készítése, webdesign, webfejlesztés, beállítások.

Tokotakarok.hu

Kris és Gábor

“Az Alfa Designt webáruházunk elkészítésével bíztuk meg. Teljesen szabad kezet adtunk nekik, és nem bántuk meg.
Az eredmény jobb lett, mint amire a legmerészebb álmainkban gondoltunk volna.
Zsolték kiváló szakemberek, akik harmonikusan ötvözni tudják a professzionalizmust az ügyfélközpontúsággal és azzal az empátiával, amire azoknak az ügyfeleknek van szükségük, akik most nyitnak az online kereskedelem felé.
Tiszta szívből ajánljuk őket mindenkinek.”