Rólunk mondták…

Kesekollok.hu webdesign és webfejlesztés alfa design

Kesekollok.hu

Nagy Attila – NN Orvosi Műszer és Finomacéláru Kft.

“Az Alfa Design azok kevesek közé tartozik, akik igazán értik a dolgukat – megbízható profi csapat.
Komplett weboldalkészítést bíztunk rájuk, és az elvártakon felül teljesítettek. Minden apró részletre maximálisan figyelnek, amit nem csak megvalósítanak, de tanácsokkal és ötletekkel is ellátnak, mindezt költséghatékonyan.
Csak ajánlani tudom őket! Maximálisan meg vagyunk elégedve! Még biztosan dolgozunk együtt.”

Myrobalanmed.com webáruház megújítása során webfejlesztés, design testreszabása, új funkciók leprogrogramozása.

Myrobalanmed.com

Szabó Andrea – myrobalanmed.com

“Az Alfa Designt konkrét grafikai tervvel a “kezünkben” kértük fel webáruházunk kivitelezésére, ami nyilvánvalóan nem könnyítette a munkát. De minden akadályt leküzdve gyorsan és rugalmasan vették az akadályokat. A végeredménnyel és a munkához való hozzáállással is elégedettek vagyunk.
Szerintem dolgozunk még együtt! 🙂
Szívesen ajánlom őket!”

Z-press.hu webfejlesztés

Z-press.hu

Z-Press Kiadó Kft

„A webáruházunk design programozásával bíztuk meg az Alfa Design csapatát, mely tökéletes választás volt. A végeredmény szemet gyönyörködtető lett. A projekt teljes folyamatában profi kommunikáció, kreativitás és szakértelem volt jelen. Az apró dolgokra és a határidőkre is maximális figyelmet fordítottak. Nagyon köszönjük ezt a szuper közös munkát!”

dekorplaza webáruház webdesign és webfejlesztés

Dekorplaza.hu

Bernáth Roland – DekorPlaza.hu

“Az Alfa Design csapata a cégünkkel szorosan együtt dolgozva a saját igényeink szerint építette fel az oldalunkat.
Nagyon profi csapat, nem csak a dizájn részéhez értenek, de a marketing, eladás és az online értékesítés  összes területén nagy tapasztalattal rendelkeznek!
Biztosan együtt fogok még velük dolgozni a jövőben! Köszönöm a munkátokat!”

Zsuzsi Erdei Vasút webdesign és webfejlesztés

Zsuzsivasut.hu

Zsuzsi Erdei Vasút Nonprofit Kft.

“Az Alfa Design megbízható profi csapat. A honlapunk tervezése kapcsán dolgoztunk együtt. Az elvégzett munkájukkal a hozzáállásukkal maximálisan elégedettek voltunk.Több hónapos munkafolyamat volt és profi módon, lelkiismeretesen, segítőkészen odafigyeltek minden részletre. A munka és a kommunikáció gyorsan és gördülékenyen ment köztünk.
Elégedettek vagyunk a munkájukkal! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.”

exploredebrecen-velemeny

Exploredebrecen.com

Erdei Nóra – ExploreDebrecen.com

“Az Alfa Designnal arculat-, weboldal- és szórólap tervezés-kivitelezés kapcsán dolgoztam együtt. Gördülékenyen ment a közös munka, az elképzeléseimet gyorsan megértették és maximálisan teljesítették. Megbízható, profi csapat. Kéréseimet nemcsak megvalósították, de kreatív ötleteikkel még jobbá és trendibbé tették azokat, mindezt időben és költséghatékonyan. Máskor is fogok velük dolgozni.”

Káplár Fatelep Kft. webfejlesztés

Káplár Fatelep Kft.

Káplár Kornél, ügyvezető – Káplár Fatelep Kft.

“Cégünk 3 webshopjának és 1 weboldalának átalakításához kértem fel az Alfa Designt.
Az elvégzett munkájukkal, a hozzállásukkal maximálisan elégedett voltam, az egész több hónapos munkafolyamat alatt! Minden részletre, lekiismeretesen odafigyelnek.
Bátran ajánlanám, és már ajánlottam is őket másoknak!”

visitdebrecen.com weboldal fejlesztése

Visitdebrecen.com

Debrecen Turisztikai Ügynökség Kft.

“Turisztikai weboldalunk elkészítésével bíztuk meg az Alfa Design csapatát. Elképzeléseinket azonnal megértették, sok hasznos, gyakorlati tanáccsal, kreatív ötlettel segítettek bennünket. A munka és a kommunikáció gyorsan és gördülékenyen ment köztünk, mindenre azonnal reagáltak, ha kértünk tőlük valamit, és a projekt lezárását követően is készséggel álltak rendelkezésünkre, ha segítségre volt szükségünk. A közös munkával és a végeredménnyel is maximálisan elégedettek vagyunk! Profi csapat!”