Vélemények az Alfa Designról…

Kesekollok.hu webdesign és webfejlesztés alfa design

Kesekollok.hu

Nagy Attila – NN Orvosi Műszer és Finomacéláru Kft.

“Az Alfa Design azok kevesek közé tartozik, akik igazán értik a dolgukat – megbízható profi csapat.
Komplett weboldalkészítést bíztunk rájuk, és az elvártakon felül teljesítettek. Minden apró részletre maximálisan figyelnek, amit nem csak megvalósítanak, de tanácsokkal és ötletekkel is ellátnak, mindezt költséghatékonyan.
Csak ajánlani tudom őket! Maximálisan meg vagyunk elégedve! Még biztosan dolgozunk együtt.”

Z-press.hu webfejlesztés

Z-press.hu

Z-Press Kiadó Kft.

„A webáruházunk design programozásával bíztuk meg az Alfa design csapatát, mely tökéletes választás volt. A végeredmény szemet gyönyörködtető lett. A projekt teljes folyamatában profi kommunikáció, kreativitás és szakértelem volt jelen. Az apró dolgokra és a határidőkre is maximális figyelmet fordítottak. Nagyon köszönjük ezt a szuper közös munkát!”

exploredebrecen-velemeny

exploredebrecen.com

Erdei Nóra – ExploreDebrecen.com

“Az Alfa Design-nal arculat-, weboldal- és szórólap tervezés-kivitelezés kapcsán dolgoztam együtt. Gördülékenyen ment a közös munka, az elképzeléseimet gyorsan megértették és maximálisan teljesítették. Megbízható, profi csapat. Kéréseimet nemcsak megvalósították, de kreatív ötleteikkel még jobbá és trendibbé tették azokat, mindezt időben és költséghatékonyan. Máskor is fogok velük dolgozni.”

Káplár Fatelep Kft. webfejlesztés

Káplár Fatelep Kft.

Káplár Kornél, ügyvezető, Káplár Fatelep Kft.

“Cégünk 3 webshopjának és 1 weboldalának átalakításához kértem fel az Alfa Designt.
Az elvégzett munkájukkal, a hozzállásukkal maximálisan elégedett voltam, az egész több hónapos munkafolyamat alatt! Minden részletre, lekiismeretesen odafigyelnek.
Bátran ajánlanám, és már ajánlottam is őket másoknak!”